Workshops op maat

Bij workshops op maat zijn de groep, het onderwerp en het doel van de groep de uitgangspunten.

Zo kom ik op verrassend inspirerende workshops waarbij de groepsleden juist datgene ontdekt en implementeert wat zij nodig hebben om hun doel te kunnen bereiken. Ik kom op verrassende plekken en werk met uiteenlopende groepen, teams, families en vriendengroepen.

Voorbeeld workshop ‘Make planning Fun’

Een workshop speciaal voor vrouwelijke netwerk groepen.

Dit is een zeer leuke inspirerende, creatieve en interactieve workshop waarbij de deelneemsters doelgericht gaan netwerken.

Bij deze workshop ontrafelen de deelneemster hun grootste succes en creëren zij een nieuw doel waarna gelijk genetwerkt word. Met als resultaat een vormgegeven doel dat aan de muur kan zodat de vorderingen gevolgd kunnen worden.

planning fun

Nog een voorbeeld ‘Your plate , my plate’

Een zeer effectieve workshop waarbij partners een positieve en frisse kijk op het runnen van een gezamenlijk huishouden krijgen.

Het verkort het zoeken naar een prettig en evenwichtig samenwonen. Deze workshop brengt een einde aan het eeuwig discussiëren en soms, ruziën over alle taken die bij het samen wonen horen.

Wat komt er zoal kijken bij samen wonen? Allerlei verschillende taken zoals huishoudelijke en opvoedende taken, mantelzorger zijn, sociale verplichtingen en evt. vrijwilligerswerk. En.. oja, hobby’s van beide partners en dan ook nog samen kwaliteit tijd creëren.

Nog een voorbeeld dan ’Introduction to coaching with a specific subject for the group’

Voor groep vrienden of team  die geïnteresseerd is in wat coaching is en wat het voor hun specifieke doel kan betekenen.

Het is een zeer informatieve en interactieve workshop. Telkens weer merk ik dat het de groepsleden nieuwe manier van praten over hun specifieke onderwerp of doel geeft waardoor zij dichter bij elkaar komen en elkaar beter kunnen ondersteunen in de toekomst.

Onderwerpen die tot nu toe zijn geweest zijn onder andere; samenwonen, met pensioen gaan, werkzoekend zijn, jong gezin zijn en nieuwe status quo moeten vinden.

Wilt u ook een inspirerende en effectieve workshop op maat voor uw groep? Neem contact op met Jeanine.