Training EVKSmodel®

Welkom bij de training van het EVKSmodel®.

Wil je graag werken vanuit de Coachende Werkhouding en hierbij het EVKSmodel® zo effectief mogelijk toepassen in je werk? Dan is deze training iets voor jou.

Tijdens deze training ga je werken met het model en wordt je uitgenodigd om je eigen werkwijze met het model te ontwikkelen. Hierbij leer je ook coachende vaardigheden en te werken vanuit een Coachende Werkhouding. Tevens krijg je achtergrondinformatie over het ontstaan en de ontwikkeling van het model.

Het model is een zeer waardevolle toevoeging aan jouw toolbox.

Door aan deze training deel te nemen kun je daarna samenwerken met jouw coachees, leerlingen, studenten of klanten op efficiëntere en effectievere manier. Jij ondersteund jouw klanten hierna op structurele en coachende wijze. Je leert hoe je jouw klanten een veilige ruimte kan bieden zodat zij de regie en de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun eigen voortgang.

Het EVKSmodel® is geregistreerd waardoor de intellectuele rechten zijn beschermd. Je bent vrij om het model in je werk en privéleven te gebruiken. Zelf commerciële activiteiten hiermee opzetten en uitvoeren zonder goedkeuring van Jeanine Hamaker is niet toegestaan.

workshop motivatie evks model

Voor wie is deze training?

Deze training is voor jou wanneer je mensen begeleid of coacht.

Wat ga je doen?

De training bestaat uit 2 bijeenkomsten met daartussen een periode van enkele weken om ervaring op te doen met hetgeen je ontdekt hebt tijdens de bijeenkomsten.  In de tussenliggende weken krijg je flexibel inzetbare individuele gesprekken met Jeanine Hamaker waardoor je het model en de manier van werken eigen kunt maken.

Tijdens deze training is er aandacht voor:

  • Het ervaren van het model op verschillende manieren.
  • Achtergrondinformatie over het model
  • Het werken vanuit de Coachende Werkhouding
  • Organisatorische kant van deze training
  • Persoonlijke ontwikkeling 
  • Toepassingen van het model in jouw specifieke werk situatie

EVKS werkmaterialen

Bij deze training krijg je je eigen EVKS werkmaterialen pakket.

In dit pakket zitten naast het basis EVKSpakket ook het werkbladenblok, de pointerkaarten en de grijze vorm van de oranje kaarten. Deze onderdelen ondersteunen je bij het werken met het model. Tijdens de training word hiermee gewerkt zodat je ze effectief kan gebruiken in je werk.

Tips van eerdere deelnemers

  • ‘Concentreer vanaf het begin op de structuur van de methodiek en werk overeenkomstig’
  • ‘Ga eerst daadwerkelijk aan de slag alvorens een conclusie te trekken of het al dan niet bij je past’
  • ‘We denken allemaal van onszelf dat we van nature in staat zijn om anderen te coachen. Voor mij is gebleken dat het belangrijk is om over structuur en handgrepen die je helpen om de effectiviteit en efficiency van het begeleidingsproces te optimaliseren, bewust na te denken’

Deze training binnen jouw organisatie?

Neem contact op met Jeanine Hamaker en bespreek deze mogelijkheid. 

Telefoonnummer 06520494311

E-mail: jeanine@jehcoaching.nl

De tekst op deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kunnen aan de tekst op deze pagina geen rechten worden ontleend.

doelgericht vooruit blijven gaan