Hoe gaat 2021 eruit zien?

Ik heb het idee dat ik enige invloed heb op hoe 2021 er voor mij uit gaat zien en daarom heb ik gisterenavond tijdens de eerste bijeenkomst met mijn Beroepsbranche organisatie (the International Coaching Federation ICF) deze 2 woorden gekozen.

Waarom Vooruitgang en Vernieuwing?

Dit jaar wil ik het EVKSmodel® verder vooruit brengen door ermee de verdieping in te gaan en er vaker mee naar buiten te treden. Het model bestaat inmiddels 9 jaar en sinds 2016 groeit het gestaag binnen onderwijs organisaties. Ik vind het super leuk dat anderen ook met het model werken en hier veel profijt van hebben.

Professioneel ga ik eindelijk meedoen met de Binnencirkel van de associatie voor Coaching. Dit is een wens die al enige jaren op mijn lijst staat en nu in vervulling gaat. Ik hoop hiermee mijn gereedschap vooruit te brengen en te vernieuwen zodat ik kan doorgroeien naar een volgend niveau.

Persoonlijk deal ik ,net als vele anderen, met de lockdown wat voor ons inhoud dat wij beiden thuis werken met 3 kids in de leeftijd van 3, 5 en 13. Wij wisselen tussen een werkplek op zolder en een aan de keukentafel. ? Voor ons geen noodopvang of ouders waar de kids even zonder ons zich uit kunnen leven. Wel brengt het ons dichterbij elkaar wat het een mooie kant is van deze bijzondere tijd.

Ondertussen dat ik dit type zit ik aan de keukentafel. De 2 jongsten stuiteren door de huiskamer en verzorgen ze (soms vechtend) de knuffels in hun ziekenhuis! ze spreken veel over ‘vroeger’ wanneer ze naar school gingen of naar de dierentuin of bij een van de vriendjes thuis of oma’s speelden. Jawel grappig om te ontdekken dat kinderen van 3 en 5 ook een ‘vroeger’ hebben.

Welke woorden kies jij om jouw 2021 mee vorm te gaan geven?

Er zijn vele zaken waar we geen invloed op hebben maar we kunnen ons wel inzetten om het jaar mooier te maken voor onszelf en onze directe omgeving.

Waar wil jij je voor inzetten?

Nieuwste berichten