EVKS workshop reviews

Wat de deelnemers over EVKSmodel training zeiden:

 • Het heeft mij bewuster gemaakt over mijn eigen specifieke coaching vaardigheden
 • De training was prettig en doeltreffend. De 1 op 1 sessies heb ik als bijzonder waardevol en bijdragend aan mijn ontwikkeling ervaren
 • Deze training heeft mij zelfverzekerder gemaakt over mijn werk als student begeleider
 • Jeanine luisterde goed en liet mij zelf de oplossing/het antwoord zoeken en vinden
 • Jeanine is erg positief en open minded. Ze probeert mensen niet te veranderen, maar te verbeteren.
 • De eerste groepssessie vond ik minder dan de individuele gesprekken
 • Ga eerst daadwerkelijk hiermee aan de slag alvorens een conclusie te trekken of het al dan niet bij je past

Deze training vond plaats van september tot december 2020 bij HZ University of Applied Sciences.

Wat klanten zeggen over het werken met het EVKSModel:

 • Het volgen van de methode en de structuur leidt tot effectievere en efficiëntere coaching gesprekken
 • Het model is op eenvoudige wijze te verwerken en op meerdere manieren te gebruiken. Eigenlijk is hetgeen wat ik deed zo slecht nog niet, alleen het model helpt mij meer structuur aan te brengen zodat ik eerder tot de kern kom
 • Ik kende het model voor de training niet dus ben ik met een open mind begonnen. Het model heb ik door uit te proberen leren kennen. Door feedback te krijgen op mijn vragen kon ik al snel dit model makkelijk toepassen in mijn werk als studentbegeleider.

Wat de deelneemsters over deze EVKS doelen stellen workshop zeiden:

 • Dit model doorbreekt je gedachtegang, het zorgt voor verheldering. Dit werkt stress verlagend bij studenten.
 • Een model dat redelijk makkelijk is in te vullen voor reflectie en om doelen uit te werken.
 • Het geeft inzicht omdat je punten opschrijft zonder oordeel. Het heeft mij ‘uit mijn hoofd’ gehaald. NU wordt het concreet. Zeker mee doorgaan.
 • Het model is een handige manier om duidelijkheid te krijgen wat er allemaal meespeelt bij het stellen en bereiken van een doel. Dingen die je allemaal al in je hoofd had zet je hiermee op een duidelijke manier op papier. Nu kan ik zien waar ik nog aan kan werken.
 • Beginnen met reflectie voor je een doel opstelt: die volgorde klopt.
 • Het schrijven gaf rust en tijd voor mezelf.
 • Fijn om op zo’n manier vanuit verschillende perspectieven naar je doel te kijken en hierin verbanden te ontdekken.
 • Schrijven zonder oordeel; Fijn om je gedachten te ordenen; Goed voor zelfreflectie; Inzicht in patronen en verbanden.
 • Was fijn om samen te zijn, het voelde veilig. Het is een model dat je moet doen!

Als ik aan coaching dacht, dacht ik aan zweverige gesprekken die mij emotioneel zouden maken. Iets wat ik, van nature, niet fijn vind. Wat ervoor zorgt dat ik het moeilijk vind om situaties aan te gaan en tot concrete stappen te komen. Hiervoor duurt het vaak onnodig lang voordat ik mijn gewenste doelen bereik of deze überhaupt ga proberen te bereiken.

Het EVKSmodel®, van Jeanine, heeft mij een praktisch handvat gegeven om voor mijn doelen tot concrete stappen te komen. Bij het gedeelte over spanning word er zeker aandacht besteed aan de gedachtes, maar hier ligt niet per definitie de nadruk op. Het is ene model dat ik praktisch toe kan passen. Het helpt mij om doelen aan te geven die ik anders, door emotie, maar moeilijk kon concretiseren.

Door Jeanine haar expertise en heldere vraagstelling, lijkt het model zich als vanzelf te vullen. En worden doelen ineens concreet en haalbaar.

Maaike December 2018

Dit had ik vorige maand moeten weten dat had mij al veel kopzorgen bespaard.

Deelneemster EVKS workshop mei 2018

Hallo Jeanine,

EVKS…. het lijkt al zo lang geleden, maar als je ontdekt dat je het bijna dagelijks toepast?! Dan heeft jouw workshop dus héél erg veel impact gehad!

Hartelijke groet,

Noortje

“Het EVKSmodel® geeft mij telkens weer inzicht in een situatie en hoe ik daar mee om kan gaan, iedere situatie is namelijk anders.”

Deelneemster EVKS workshop mei 2018

doelgericht vooruit blijven gaan