Blijere , Gemotiveerdere , Doelgerichtere  studenten

Begeleiding van studenten en leerlingen

Hoe vaak gebeurt het dat jij een leerling of student ziet worstelen terwijl je denkt hem of haar niet de aandacht en de tijd te kunnen geven die deze jongere nodig heeft?

Hoe vaak zie jij jongeren keuzes maken met het puberbrein waarmee zij op de korte termijn iets opgelost denken te hebben wat hen op de langere termijn juist, in het opbouwen van hun eigen toekomst, belemmert?  

Geef jouw studenten de tool waarmee zij zichzelf kunnen helpen bij het maken van moeilijke keuzes.

Werk samen met jouw studenten zodat jij hen zo optimaal mogelijk ondersteunt in hun ontwikkeling.

Het EVKSmodel® biedt jou deze mogelijkheid.

Door dit model te gebruiken krijg jij samen met de jongere inzicht in wat hen echt bezig houdt en motiveert. Jij begeleidt hen op een betrokken manier zodat de jongere zich gehoord en gesteund voelt. Jij begeleidt het proces van de jongere.

Door samen de taal van het EVKSmodel® te gebruiken krijg je betrokken en gemotiveerde jongeren die in staat zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun studie en toekomst.

Informatie materiaal voor
scholen over het EVKSmodel®

EVKS model kaarten
Oranje werkkaarten 7 stuks

Dit model geeft structuur aan mijn coachgesprekken. Wat ik al deed was niet slecht maar hiermee zijn mijn gesprekken effectiever en kom ik sneller tot de kern.

SLC/Docent HBO opleiding
Blijere , Gemotiveerdere , Doelgerichtere  mentoren

Docent / mentoren zelf

 

Meer weten?

Lees ‘Onderwijs en het EVKSmodel®’  

Bel 0652094311
Mail Jeanine at jehcoaching.nl

Hoe fijn is het wanneer een tool ook voor jezelf als docent /mentor werkt?

Je kunt dit model ook zelf gebruiken bij onderwerpen die sluimerend aandacht blijven vragen. Denk bijvoorbeeld aan die energie slurpers op je werk, spanningen tussen een collega en jijzelf of hoe houd je je energie in balans?

Door zelf het model te gebruiken word je zelf bewuster van je eigen gedachten en maak jij bewustere keuzes. Jouw acties worden hiermee doelgerichter en effectiever.

Maak je eigen werk ook prettiger en effectiever!