Download hier informatie materiaal voor Coaches over het EVKSmodel®

informatie materiaal voor coaches over EVKSmodel januari 2021

EVKS voor coaches

Wil je de samenwerking met jouw coachee nog effectiever maken?
Wil je samen met jouw coachee transparant werken waardoor jullie sessie effectiever worden?

Het EVKSmodel® biedt jouw deze mogelijkheid.
Door dit model te gebruiken begeleidt jij jouw coachees of klanten op coachende wijze en geef jij jullie gesprekken een constructieve structuur. Door op deze manier te werken ondersteun je jouw coachees op professionele wijze.

Door samen de taal van het EVKSmodel® te gebruiken krijg je betrokken en gemotiveerde coachees die actief blijven om hun gewenste situatie te bereiken en te behouden.

Door dit model te gebruiken ben ik anders gaan luisteren en werken met mijn studenten. Ik check niet alleen meer de voortgang van de opdrachten die de student moet uitvoeren. Nu heb ik een betere verbinding met mijn studenten en heb ik daadwerkelijk deze kunnen begeleiden.

Docent/mentor op MBO school
EVKS model kaarten

Meer weten?

Neem contact op door een email te sturen naar Jeanine at jehcoaching.nl